Vacancies


Sulbana AG, Switzerland:

JUNIOR PROJEKTLEITER (m/w)

Käserei- & Prozesstechnik / Verfahrenstechnik

Ihre Aufgaben

 • Projektleitung von Investitions-Handelsgütern im internationalen Lebensmittelmarkt
 • Abklärung von Kundenbedürfnissen
 • Verkaufsbegleitung mit Angebotsausarbeitung
 • Einkaufsabwicklung mit unseren Schlüssellieferanten und unserem Produktionsbetrieb in Finnland und Italien
 • Erstellung von technischen Dokumentationen
 • Kundenbetreuung
 • Montagekoordination und Inbetriebnahmen mit ca. 30% internationaler Reisetätigkeit

Ihr Profil

 • Erfahrung als Baustellenleiter/in im Anlagen- / Maschinenbau, im Lebensmittelbereich von Vorteil
 • Abgeschlossene Ausbildung und Erfahrung im technischen Bereich (Maschinen-Anlagenbau und/oder Elektrotechnik)
 • Fortbildung im kaufmännischen Bereich von Vorteil
 • Interesse an Projektmanagement, Organisation und Administration
 • Teamfähige, kommunikative und eigenverantwortliche Persönlichkeit
 • Gute Sprachkenntnisse in Deutsch, Englisch und evtl. Italienisch
 • EDV Kenntnisse (MS-Office / evtl. CAD)

Unser Angebot
Es erwartet Sie eine gesunde und solide Unternehmung, wo Sie als Mensch und Fachkraft geschätzt und gefördert werden. Hier können und dürfen Sie Ihr Fachwissen einbringen.Erkennen Sie sich hier wieder? Suchen Sie langfristig einen Arbeitgeber, der Sie weiterbringt? Dann sollten Sie sich mit uns in Verbindung setzen. Wir freuen uns über Ihre aussagekräftige Bewerbung.

Michael Läubli steht Ihnen für weitere Auskünfte gerne zur Verfügung.

+41 52 368 74 74
bewerbung@sulbana.com

 


Sulbana Oy, Finland:

Sulbana Oy on elintarviketeollisuuden laite- ja järjestelmätoimittaja. Olemme sveitsiläisen perheyrityksen Sulbana AG:n 100%:sti omistama yhtiö. Muita Sulbana -konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat Sulbana S.r.l Italiassa sekä Sulbana Inc. USA:ssa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 16 M€ ja konserni työllistää yhteensä noin 90 henkilöä.

Yrityksen päämarkkina-alueita ovat Eurooppa ja Yhdysvallat. Viimeisten neljän vuoden aikana, jolloin yritys on ollut Sulbana AG:n omistuksessa, on konsernissa tehty merkittäviä investointeja Yhdysvaltojen markkinoiden kasvattamiseksi. Kauhajoella toimivan Sulbana Oy:n liikevaihto on vaihdellut vuosittain 6 – 9 M€ tasolla ja viennin osuus tuotannosta on yli 90 %. Sulbana Oy on konsernin ainoa tuotantolaitos.

Etsimme nyt joukkoomme:

 


AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

Vastuullasi tulee olemaan asiakasprojektien automaatio- ja ohjausjärjestelmien suunnittelu ja toteutus. Toimit yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme kanssa ja kehität tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, huomioiden elintarviketeollisuuden tarpeet ja erityisvaatimukset.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen puolen korkeakoulututkinto esimerkiksi automaatioteknologian alalta sekä hyvä englannin kielen taito. Sinulla on käytännön kokemusta automaatiojärjestelmistä, ohjelmoitavista logiikoista (PLC) sekä HMI-käyttöliittymien suunnittelusta ja kehittämisestä. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät toimitusprojekteihin ja käyttöönottoihin liittyvät erityispiirteet.

Tehtävässä menestyäksesi olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Toimit itsenäisesti ja kykenet tekemään päätöksiä. Kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa ja sinulla on myös valmiutta matkustaa tarpeen vaatiessa käyttöönottojen yhteydessä..

 

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja automaatiosuunnittelijan roolista. Lisätietoja antavat PERSONNEL GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 (27.7. eteenpäin) ja Ella Raskila, p. 050 5959 350 (28.6. – 25.7.). Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa www.personnel.fi 31.7.2018 mennessä.

 


MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tehtävänäsi on asiakaslähtöinen projektien layout- ja laitesuunnittelu osana suunnittelutiimiämme. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta. Hallitset nykyaikaiset mekaniikkasuunnittelun työvälineet esim. SolidWorks ja AutoCad. Ryhmämme tavoitteena on suunnitella ja toimittaa laadukkaita, valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja elintarviketeollisuuden erityisvaatimuksia.

Työssäsi olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta 3D- ja 2D-suunnittelusta sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Toimintamme suuntautuu lähes kokonaan vientimarkkinoille, joten pystyt työssäsi kommunikoimaan myös englannin kielellä.

 

Sinulla on kykyä omaksua jatkuvasti uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi. Omaat luontaista varmuutta ja tuntumaa uusien ratkaisuiden tuottamiseksi sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan avoimessa ja keskustelevassa kulttuurissa.

 

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja mekaniikkasuunnittelijan roolista. Lisätietoja antavat PERSONNEL GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 (27.7. eteenpäin) ja Ella Raskila, p. 050 5959 350 (28.6. – 25.7.). Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa www.personnel.fi 31.7.2018 mennessä.

 


TYÖNJOHTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat Sulbana Oy:n tuotannon päivittäinen esimiestyö, tuotannon toteutus ja valvonta sekä resurssien aikataulutus. Työnjohtaja vastaa osaltaan työturvallisuudesta, tuotelaadusta, tuotannon oikea-aikaisuudesta ja tehokkuudesta. Osallistut myös työympäristön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Tuotannon vaiheita ovat osavalmistus, hitsaus, pintakäsittely sekä kokoonpano. Toimimme yhdessä vuorossa ja alaisuudessasi työskentelee 20 – 30 tuotannon työntekijää. Työnjohtajana työskentelet tuotantopäällikön alaisuudessa.

Odotamme sinulta vähintään vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä hyvät kokemukseen pohjautuvat tietotaidot konepajateollisuudesta. Työnjohtajana olet jämäkkä ja oikeudenmukainen esimies, joka tekee mielellään yhteistyötä ihmisten kanssa, mutta ei arastele tehdä itsenäisiä päätöksiä silloin, kun niitä tarvitaan. Työntekijänä olet motivoitunut ja luotettava sekä toimit luontevasti paineen alla. Kokemus tuotannollisista tehtävistä, projektitoiminnan tuntemus sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään Microsoft Office, Autocad sekä SolidWorks tai vastaavien ohjelmien tuntemusta. ERP-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaista työsuhdetta sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä. Työpaikka sijaitsee Kauhajoella. Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa arkisin klo 12 – 14 tuotantopäällikkö Kalle Mononen puh. 020 752 0272. Hae tehtävää viimeistään 22.7.2018 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen seuraaviin sähköpostiosoitteisiin: kalle.mononen(at)sulbana.com sekä heidi.rosenback(at)sulbana.com. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Työhakemus työnjohtaja”.

 


Kolmea (3) ammattilaista nimikkeellä:

TIG –HITSAAJIA

Työtehtäviisi kuuluu teräslevyjen ja -palkkien sekä kuljetinrunkojen TIG -hitsaus. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja hitsattava materiaali on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Työtehtäviin kuuluu myös asennustehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta teräslevyjen ja -palkkien hitsauksesta sekä kuljetinrunkohitsauksesta. Eduksesi katsomme elintarviketeollisuuden laitteiden tuntemuksen, voimassa olevat tig- hitsausluokat sekä piirustusten lukutaidon. Myös MIG- ja puikkohitsaustaidot luetaan eduksesi paikkaa täytettäessä. Toimintatyyliltäsi olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja yhteistyökykyinen. Olet työssäsi motivoitunut ja halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaista työsuhdetta sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä. Työpaikka sijaitsee Kauhajoella. Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde-etuna on sairaskuluvakuutus ja liikuntasetelit.

 

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa arkisin klo 12 – 14 tuotantopäällikkö Kalle Mononen puh. 020 752 0272. Hae tehtävää viimeistään 22.7.2018 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen seuraaviin osoitteisiin kalle.mononen(at)sulbana.com sekä heidi.rosenback(at)sulbana.com. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Työhakemus TIG -hitsaaja”.